Servicii

Business IT Services

Servicii de IT destinate firmelor de orice dimensiune.

Serviciile Business IT sunt esentiale pentru firme in ziua de astazi, atacurile cibernetice si infectarile crypto fiind doar cateva dintre amenintari .

Un sistem informatic este util doar daca este fiabil si securizat , iar acest lucru este posibil numai daca beneficiaza de serviciil IT profesionale. Administrarea si mentenanta sistemului informatic, asistenta tehnică IT&C, administrare si implementare de solutii antivirus, intretinere preventiva a echipamentelor si upgradarea acestora cand este necesar, sunt doar cateva dintre caracteristicile serviciilor noastre.

Un alt factor esential este in cadrul companiilor sunt retelele, care trebuiesc administrate intr-un mod eficient si sigur. Solutia VPN lan-to-lan iti permit sa comunici eficient intre locatiile companiei, pe cand solutia VPN client-to-lan securizeaza si cripteaza comunicatiile din exteriorul companiei, de cele mai multe ori de pe laptop -uri si telefoane mobile.

Asiguram instalarea echipamentelor de retea cat si cablarea structurata pentru curenti slabi, instalarea de rack -uri si dotarea camerelor tehnice. Va stam la dispozitie cu toata gama de servicii IT.

Home IT Services

Te ajutam in instalarea / configurarea sistemelor inteligente din casa ta.

De cate ori ti s-a intamplat sa ai nevoie de o priza sau de o conexiune la internet sau TV intr-o zona a casei care numai ce a fost renovata? Noi incercam sa pregatim casa ta pentru solutiile IT viitoare, pregatita pentru WiFi utilizabil, IOT, TV, CCTV, INTERFON, SENZORI TEMPERATURA/MISCARE/INUNDATIE si multe alte deviceuri care iti vor face viata mai usoara.


Te ajutam si daca constructorul casei tale nu ti-a lasat nici un plan iar reteaua ta trebuie modificata, avem solutii in care echipamentele utilizate nu au nevoie de cabluri la vedere sau de modificari masive ale infrastructurii.

Vezi toate serviciile